Köprü Yapısal Güçlendirme

Köprü Yapısal Güçlendirme

Köprü Yapısal Güçlendirme - SERVET USL

Köprü Yapısal Güçlendirme

Köprü Yapısal Güçlendirme Bir binanın veya inşaat mühendisliği yapısının kullanımı, hizmet ömrü boyunca değişebilir – örneğin işlevi değişebilir, yükler artabilir veya daha yüksek bina standartları gerekli hale gelebilir ve yapının uyumlu hale getirilmesi gerekir. Tarihi veya simgesel yapıların özgün tasarım veya formları etkilemeden ayrı bir şekilde güçlendirilmesi gerekebilir.

Yapının ömrünü uzun yıllar boyunca uzatmak için yapısal güçlendirme güvenli ve güvenli bir seçimdir. Köprü Yapısal Güçlendirme, her türlü yapısal güçlendirme için tam kapsamlı, eksiksiz sistemler sunar. Gereksinim eğilme, kesme veya sismik direnci artırmak için olsun, test edilmiş ve kanıtlanmış Köprü Yapısal Güçlendirme sistemleri, betonarme, çelik, ahşap ve duvar taşıyıcı yapılarda kullanım için mevcuttur.

Yerel Gereksinimleri Karşılamak için Eksiksiz Çözümler

Karbon Elyaf Takviyeli Polimer Plakalar

Prefabrike Karbon Elyaf Takviyeli Polimer Plakalar

Beton yüzeylerin güçlendirilmesi için, prefabrike CFRP plakalar harici olarak yapıştırılabilir veya yüzeye yakın monte edilebilir. Köprü Yapısal Güçlendirme, farklı boyutlarda ve değişen E-modüllerinde çok çeşitli karbon FRP plakaları sunmaktadır.

L-Şekilli Karbon Fiber Takviyeli Polimer Plakalar

CFRP güçlendirme sistemleri dışarıdan uygulanarak beton kirişlerin kesme kapasitesi artırılabilir. Köprü Yapısal Güçlendirme, beton basınç bölgelerinde etriye kuvvetlerinin etkin ankrajı için benzersiz L-şekilli CFRP plakalar sunar.

Karbon Fiber Takviyeli Polimer Ardgerme Sistemleri

Ard-germeli sistemler, yapısal çatlakların ve eğilmelerin kontrolünde ve yorulma direncini ve sismik direnci arttırmada etkilidir. Köprü Yapısal Güçlendirme, ardgermeli CFRP plakalara dayalı benzersiz bir sistem sunar.

 

Elyaf Takviyeli Polimer Kumaşlar

  • Dıştan uygulanan kumaşlar yapıların eğilme, kesme, eksenel veya sismik direncini arttırmak için kullanılabilir. Köprü Yapısal Güçlendirme, özel ihtiyaçlar ve maliyet açısından optimize edilmiş güçlendirme için farklı malzeme türlerine dayalı çeşitli kumaş sistemleri sunar.

Elyaf Takviyeli Çimento Matris

Karbon Fiber Izgara Takviyesi

Beton veya yığma yapıların güçlendirilmesi için özel olarak tasarlanmış bir tamir harcına gömülü patentli bir karbon fiber ızgara.

Alkaliye Dayanıklı (AR) Cam Elyaf Izgara Takviyesi

Yığma yapıların güçlendirilmesi için özel olarak tasarlanmış bir tamir harcına gömülü, alkaliye dayanıklı cam elyaf ızgara.

 

Yapısal Uygulama örnekleri