Hidrolik Köprü Kaldırma Hizmeti

Hidrolik Köprü Kaldırma Hizmeti

Hidrolik Köprü Kaldırma Hizmeti - SERVET USL

HİDROLİK KÖPRÜ KALDIRMA

Hidrolik Köprü Kaldırma : SERVET USL, yüksek basınç ve yüksek tonaj hidrolik ekipmanları ile profesyonel köprü kaldırma hizmeti sağlamakta ve bu köprü kaldırma hizmetleri sunmaktadır.

Hidrolik Köprü Kaldırma Hizmetleri

Zemin çökmeleri nedeniyle yan yatan betonarme, çelik köprü veya imalatların kaldırılması teraziye alınması işlemleri bu kapsam dahilinde yapılmaktadır.

Kaldırılacak olan yükün ağırlığında herhangi bir sınır yoktur. Projenin büyüklüğüne göre gerekli ekipmanlar mevcut stoklardan karşılanmakta veya imal edilmektedir. SERVET USL stoklarında 2.000 ton kaldırma kapasitesinde hidrolik ekipmanlar bulunmaktadır. Ağır tonaj kaldırma hizmetleri elektronik kontrollü senkron kaldırma sistemiyle yapılmaktadır. Elektronik kontrol sayesinde nesnelerin terazide kaldırılması sağlanmaktadır.

Hidrolik Köprü Kaldırma Sistemleri

Köprü kaldırma ve geçici işler, çoğu rulman değiştirme ve yenileme operasyonunun önemli bir parçasıdır ve yapının bütünlüğünü etkilemeden işlerin güvenli ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlar.

SERVET USL Hidrolik Köprü Kaldırma şunları sağlar :

  • Standart veya ısmarlama uygulamalar için çok çeşitli kriko ve destek çözümleri
  • Daha karmaşık ve zorlu uygulamalar için özel olarak tasarlanmış şemalar
  • Eksiksiz bir hidrolik ve destek ekipmanı yelpazesi
  • 5 ton ile 500 ton arasında bireysel kapasiteye sahip çeşitli konfigürasyonlarda krikolar
  • Kriko işlemi boyunca verileri ölçmek ve kaydetmek için şirket içi bilgisayarlı izleme sistemleri

Hidrolik Köprü Kaldırma Hizmeti

Hidrolik Köprü Kaldırma Tamir ve bakım işlemlerinden önce gerçekleştirilen arıza tespiti ve raporlama da dahil tüm faaliyetlerde, tamire gelen ürün müşteri mülkü kapsamında değerlendirilir ve müşterinin onayı alınmadan ürün üzerinde işlem gerçekleştirilmez. Hidrolik Köprü Kaldırma Yapılacak tüm işlemler, detaylı teknik rapor ile müşteri onayına sunulur.

SERVET USL Hidrolik Köprü Kaldırma Sistemleri, uzun yıllar içinde bulunduğu sektör ve endüstri sayesinde oluşturduğu bilgi birikimi ve tecrübe ile; müşterilerinin her türlü saha uygulamalarında, birçok alanda faaliyet göstermekte ve onlara çözüm ortağı olmaktadır.

Çözüm ortağı olduğu sektörler arasında; çimento, demir çelik, maden tesisleri, termik santraller, rafineriler vb. bulunmaktadır.

SERVET USL’in gerçekleştirdiği faaliyetlerden bazıları;

  • Torklandırma hizmetleri
  • Yük kaldırma hizmetleri
  • Hidrolik projelendirme hizmetleri
  • Hidrolik sistem kurulumları
  • Hidrolik köprü kaldırma hizmetleri