Genleşme Derzi Montajı ve Değişimi

Genleşme Derzi Montajı ve Değişimi

Genleşme Derzi Montajı ve Değişimi - SERVET USL

Genleşme Derzi Montajı ve Değişimi

Genleşme Derzi Montajı ve Değişimi Genleşme derzleri SERVET USL montaj kılavuzuna uygun ve derz tipine bağlı olarak yerinde dökme veya kimyasal ankraj sistemiyle köprü ve viyadük gibi yapılar üzerine yerleştirilir.

Çevresel faktörlere bağlı olarak genleşme derzleri yıpranabilir ve işlevselliğini kaybedebilir. Bu durumda SERVET USL bakım ve onarım kılavuzuna uygun eski genleşme derzleri yerinden çıkarılır. Yerine yerleştirilecek olan yeni genleşme derzi için uygun yüzey onarımı yapıldıktan sonra montajı yapılmaktadır.

“Tüm Genleşme Derz Sistemleri Montajlarında Kapsamlı Deneyim ….”

SERVET USL, Karayolları Teknik Şartnamesi ve İngiltere Otoyol Teknik Şartnamesi CD358 standartlarına göre çok çeşitli mekanik ve elastomerik genleşme derzleri ve sızdırmazlık contaları tedarik etmekte ve montajlarını yapmaktadır.

  • SERVET USL, yetenekli şantiye mühendisleri kontrolünde 20 yıldan uzun süredir genleşme derzleri montajı yapmaktadır.
  • SERVET USL, karmaşık panjur derzlerden, basit conta bağlantılarına kadar geniş bir yelpazede uygulamalar yapar.
  • SERVET USL derzleri, köprüler (otoyol ve demiryolu), otoparklar ve binalar da kullanılır.

SERVET USL, hem Türkiye’de hem Birleşik Krallık’ta hem de dünya çapında uygulamalar gerçekleştirmektedir. Belirli bir uygulama için gereksiniminiz varsa, lütfen bize bilgilerinizi gönderin ve hangi genleşme derzinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirleyip önerelim.

 

Daha fazla bilgi için +90 (216) 804 7722 ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.